Poikien lääkekuuri loppui eilen (tästä isot pojat ovat erittäin kiitollisia, etenkin Mörri) ja ainakaan vielä ei ole yskimistä kuulunut...Nyt olenkin kaikki sormet ja varpaat ristissä, että flunssa saatiin selätettyä ja oireet eivät enää palaa. Kissat ovat olleet selvästi pirteitä ja riehuintoisia...että siinä mielessä ne ainakin vaikuttavat terveiltä :).

Unski-kakaralle olen suunnitellut uutta näyttelyretkeä...Ensin on tarkoitus käydä tutustumassa näyttelyilmapiiriin Mikkelin esittelynäyttelyssä 6.1 ja eka oikea show olisi sitten vuorossa Jyväskylässä 16.2. Jospa tällä kertaa kaikki sujuu kuten suunnitellaan.

Unski on kyllä ollut aivan ihana kissa. Kyllähän se kovin riehuu (ja se on syönyt minulta poikki mp3-kuulokkeiden johdon, yhden heijastimen ja kova yritys oli myös tuhota biletopin olkain...) ja menee kuin päätön kana, mutta sitten kun se illalla kömpii peiton alle viereen kehräämään, on kaikki anteeksiannettu <3. (Tasapuolisuuden vuoksi pakko kehua, että myös kotikissani ovat ihania<3)

1089793.jpg


Mörri ja Unski päiväunilla