No niin, koittipa vihdoin Unskin Ensimmäisen Oikean Näyttelyn aika! Tätähän tässä on jo odoteltu ties miten kauan ja nyt siis päästiin osallistumaan nuorten luokkaan.

Aikaisin aamulla hurautettiin Anna-Maijan Ja Harrin+Santerin, Allun ja Unskin kera Jyväskylään. Ihme kyllä, alan jo omatoimisesti saada häkin näyttelykuntoon ja muutenkin alkaa näyttelyn kulku olla ymmärrettävissä...;) Unski jaksoi pitkän päivän hienosti, häkissä se vain köllötteli viltin alla (hallissa oli kylmä! Etenkin minulla :D) ja ystävällisesti vastaili "äää", jos siltä kysyi jotain. Hieno mies, niin hieno!

Tuomarina Unskilla oli Kristiina Rautio. Unskia vähän jänskätti arvostelutilanne, mutta aika äkkiä se tottui tuomarin käsittelyyn ja taisipa saada pusunkin ;D. Huolimatta siitä, että korvissa tuntui olevan jotain möhnää...mutta se nyt olikin mun moka, eh.

Tyyppi: lovely in age big male. Nice lenght of the body, high on legs
Pää: nice lenght of the head. Almost straight profile. Nice top
Silmät: keeps them a little bit round, medium blue colour
Korvat: quite well set, would be larger, some dirt in ears
Turkki: A little bit long but silky, nicely developed points for the age. Nice body colour
Häntä: beautiful tapering(?) tail
Kunto: lovely condition, lovely temperament
Yleisvaikutelma: beautiful sweet young male
Tulos: Ex 1

TP-valintoihin tyrkkäsin kissan Mirkan esitettäväksi, kun en saanut itse hermoillessani otusta edes venytettyä. Hyvin se meni sitten, vaikka jatkoon ei päästykään. Kaikinpuolin mukava päivä, vaikka väsymys meinasi painaa (jäi taas yöunet vähiin).

Tulomatkalla meillä oli kuitenkin voittajakissa kyydissä, koska maine coon Santeri oli kategoriansa paneelivoittaja!!

Unskin seuraavaa näyttelyä en ole vielä päättänyt...Unskilla on kyllä muutakin käyttöä kevääksi, mietittiin vähän Mirkan kanssa, josko se kuitenkin lähtisi treffeille yhden ihanan kissaneidin kanssa...Perästä kuuluu!