Tähän alkuun on kerrottava, että näyttelyyn ollaan siis menossa! Ilmoitin sekä Unskin, että Taavin marraskuiseen Isrokin näyttelyyn ja varmistuskin tuli jo, että ainakin paprut pääsi perille. :)

Lisäksi viikko sitten pääsin näkemään poikia Kuopiossa tentin takia piipahtaessani. Molemmat suvaitsivat tervehtiä ovella ja viereenkin änkäytyi 2 kpl kissoja yöksi. Mukavaa. :) Taavi rellotti jaloissa, mut Unski sentään kiepsahti leuan alle, kuten oikean siamilaisen pitääkin. :)

Viime aikoina kissakontaktini ovat olleen Unskin sukulaisia! Ystäväni Katri omistaa sekä isän (Aamuhalin Hiirenvirna aka Koukkis), kaksi tätiä (Metku ja Hippu) että mummon (Sissi). Paljon niissä on samaa näköä, tosin enemmän Unskilainen on äippänsä näköinen (valokuvien perusteella, en ole äitikissaa henkilökohtaisesti tavannut). Täti Metku on näistä isänpuolen kissoista selvästi eniten samaa näköä...Tosin Koukkiksella on ihan yhtä höntti luonne kuin Unskillakin, että ei se omena ole kauas puusta pudonnut kuitenkaan.....:DDD

Samalla on todettava, että maailma on pieni. Katrin kanssa ollaan molemmat Iisalmesta kotoisin ja lukiossa oltiin samaan aikaan, jopa samassa ohjausryhmässä! (Meillä on ikäeroa vuosi, mutta minähän kuljailin lukiossa neljä vuotta) Ei kuitenkaan tunnettu silloin, mut toki nimi ja naama tiedettiin toisistamme. Nyttemmin on siis helsinkiläistytty kumpikin ja sattumalta siis kissatkin on samaa maata. Lisäksi olemme huomanneet olevamme tosi samanlaisia ihmisiä, joten olen tämän vuoden aikana saanut siis uuden, ihanan ystävän Katrista! Kaikkea se Unski onkin tehnyt, kun jo yhdistää samanhenkisiä ihmisiä :)

Onkohan kenellekään muulle käynyt samoin? :D

 


Koukkis, Unskin isä