Pakattiin aamulla Paulan kanssa Unski kamoineen autoon ja hurautettiin Sorsasalon raviradalle, missä näyttely pidettiin. Kasvattaja Mirka olikin heti eläinlääkärin tarkastuspaikalla avustajana ja pääsi näkemään Unskin pitkästä aikaa. :)

Unskia vähän näyttelytouhu ujostuttaa, mutta reippaasti se kuitenkin jaksoi pitkän päivän, - minä olin fiksuna ottanut kirjan mukaan, niin siinähän se aika sujui vähän paremmin. :D Annu ja Harri tulivat myös moikkaamaan, tällä kertaa olivat jättäneet kissat kotiin.

Mirka  ystävällisesti esitti metriheikiksi venyneen "pienen miehen". :D Unski jäi tällä kertaa sertikisassa kakkoseksi, mutta hienolle vastustajalle ei ollut häpeä hävitä. :) Unskin tulos siis EX2 ja Kristiina Raution antama arvostelu näytti tältä:

Tyyppi: Todella suurikokoinen, pitkävartaloinen ja hieman pyöreä
Pää: Hyvän pituinen, mutta aavistuksen kapea kiila. Miltei suora profiili, otsa voisi olla pyöreämpi
Silmät: Turhan suuret ja avoimet, väri voisi olla tummempi
Korvat:Voisivat olla suuremmat ja alempana&avoimemmat
Turkki: Hieman pitkä, mutta erittäin silkkinen, vartalonmyötäinen, hienot pointit. Suht tumma vartalon väri - hieman epätasainen.
Häntä: Hyvä muoto, voisi olla pitempi
Kunto: SUPER! Erinomainen kunto, ujo mutta kiltti
Yleisvaikutelma: Todella näyttävän kokoinen kastraattiherra
Tulos: EX2

Olen vihdoin saamassa asiat siihen kuntoon, että pojat muuttavat luokseni Helsinkiin ensi vuoden alussa!!! Niinpä Unskillekin suunnittelen seuraavaa näyttelyä huhtikuulle pk-seudulle, mutta siitä taas lisää aikanaan...