Elikkäs elikkäs joo...Koskapa ei ole perumista turokista kuulunut, niin kaipa tuo OnniMoogeli on sitten molempina päivinä mukana. Onni pääsee uuden mukavan kissatuttavani Hannan kyydillä Turkuun ja on siellä sitten hänen ja/tai Mirkan hoivissa sunnuntaihin asti, jolloin pääsen itse paikalle.

Tammikuussa mennään Lahteen molempina päivinä, kun Hanna kertoili jotta ihan kyydissä pääsen! Ilmoitan Onnin tuossa ensi perjantaina jahka tili tulee...:) Ja sain näyttelyn jälkeisen maanantain vielä vapaaksi, joten mikäs siinä mennä viipottaessa. Samoin Maaliskuulle Urkin näyttelyyn Kirkkonummelle on tarkoitus mennä molempina päivinä, sielläkin jo kaukoviisaana on muanantai vappaa. :)

Kävin myös katsomassa pieniä Keskimaan kissalapsia (em. Hanna on kasvattaja) ja ihastuin ikihyviksi..ainahan ne pennut on suloisia ja vähän liiankin, olis tehnyt mieli ottaa sieltä pieni Mustanaamio taskuun, mutta onneksi silläkin oli jo koti tiedossa. :D

Rotuyhdistyksen vaihtokin on tässä edessä, koska Isrok on turhan kaukana...Aikalailla olen kallistunut URKin suuntaan, joten enköhän sinne sitten ilmoita itseni. :)

Tässä vielä pari Paulan ottamaa kuvaa Onnista viimeisimmältä kuvaussessiolta: